Ciutadans no és bilingüe a les xarxes socials

ciutadans català

L’estratègia comunicativa on-line del partit polític Ciutadans és de tot menys bilingüe. Aquesta formació ha decidit abandonar l’ús de la llengua catalana en les seves xarxes socials, apostant únicament pel castellà. Justament ahir @Colonos_Cs, twitter de paròdia de Ciutadans, es feia ressò del fet que el compte oficial d’aquest partit ha passat de “@Ciutadans_Cs” a “@CiudadanosCs”. A Facebook, directament el nom és “Ciudadanos – Partido de la Ciudadanía”.

Així, si d’un temps ençà l’ús del català d’aquest partit a les xarxes socials ja destacava per la seva poca presència, ara és absolutament inexistent. Aquesta decisió de Ciutadans té a veure, segurament, amb la intenció del partit de fer el salt a nivell estatal. Però entra en contradicció amb un dels seus principals cavalls de batalla: la defensa del bilingüisme català-castellà. Un nou cas flagrant d’incongrüència entre el missatge que s’emet i l’actuació que realitza el departament de comunicació d’un partit. Estarem al cas de si Ciutadans decideix tornar a fer servir el català o no. Esperem que sí.

Imatge del Twitter de @Colonos_Cs:

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.

Segueix-me!

Àlex Miquel

Fundador i co-director d'ycom.cat. Periodista, community manager i assessor de comunicació.
Segueix-me!
  • Anna Peris

    D’això se’n diu coherència!

  • Jaume Cusó ||*|| DUI

    C’s defensa que nosaltres siguem bilingües no pas ells, igual que el PP està en contra de la corrupció política dels altres partits.