El Fòrum Gastronòmic de Girona acull més de 25.000 visitants

ycom.cat

L’edició 2018 del Fòrum gastronòmic se celebrarà el 18, 19 i 20 de novembre de 2018.

El Fòrum gastronòmic de Girona va tancar aquest dimarts amb més de 25.000 visitants i 250 empreses expositores. Van ser tres dies plens d’activitats relacionades amb el món de la gastronomia que van convertir la fira en un dels esdeveniments més grans amb aquest tipus de temàtica, on hi ha representats tots els sectors del foodservice i d’hosteleria.

Els directors de l’esdeveniment, Pep Palau i Jaume Von Arend, juntament amb la primera Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Promoció econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, han fet una valoració molt positiva de l’acte.  Palau ha destacat en la roda de premsa de clausura el gran èxit d’assistència a totes les activitats, especialment a les sessions impartides pels cuiners Joan Roca, Adoni Luis Adúriz o Paco Pérez amb prop d’un miler de persones a cadascuna.

Un altre dels punts clau, segons Palau, ha estat l’encert dels eixos temàtics que han permès compartir el públic professional amb a premsa gastronòmica. Així mateix, ha mencionat la consolidació de l’aposta per les sessions temàtiques (territori verd, mar i porc) i de l’Àgora, l’espai on els oficis han estat els protagonistes i que ha tingut una excel·lent acollida.

Durant la darrera jornada, es van dur a terme sessions al voltant de la cuina del món per experts en la matèria, així com la nova cuina valenciana i balear amb Vicente Patiño  o italiana amb Massimiliano Macia. Un dels tallers més esperats van ser els de cocteleria i els dels amants del vi amb Josep Roca del Celler de Can Roca.

Entre els guardons d’aquesta edició s’han entregat els Premis Josep Mercader
en reconeixement a la trajectòria professional de cuiners, etnòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cultura culinària catalana. Aquest any els protagonistes han estat la Núria Bàguena, en la categoria de divulgació; Toni Gerez, en la de sala; Albert Grassot, en la de productor; Miquel Bofill, en la del vaig veure; i Joan BoschBenvingut Aligué i Jaume Font, en la de cuina.

Per finalitzar l’esdeveniment amb un dolç sabor de boca, els visitants del Forum Gastronòmic van poder assistir a la final del concurs World Chocolate Masters a Espanya, organitzat per Cacao Barry, d’on ha sortir el representant que competirà a la gran final de París, Ivan Pascual.

La roda de premsa ha finalitzat amb l’anunci de la propera edició de Fòrum Gastronòmic, que se celebrarà a Girona el 18, 19 i 20 de novembre de 2018.

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550   2V0-621   200-120   JK0-022   9A0-385   70-533   1z0-434   N10-006   PMP   70-532   300-320   70-412   100-105  , 70-410   9L0-066   NSE4   000-105   400-201   300-208   MB2-704   70-417   ICBB   350-060   NSE4   HP0-S42   NSE4   1Z0-144   70-246   101-400   000-017   300-208   1Z0-060   101-400   102-400   1Z0-804   70-534   350-029   70-178   70-462   EX200   000-017   9L0-012   CAP   000-106   C_TFIN52_66   c2010-652   CCA-500   70-488   N10-006   642-999   M70-101   300-135   2V0-621   CAP   300-135   C_TFIN52_66