Aquest portal és la comunitat 2.0 en català, un espai on té cabuda tothom, per escriure, opinar o anunciar-se. Per això posem a la vostra disposició un formulari simple amb diverses opcions de contacte depenent de les vostres necessitats.

Col·laboradors: estem buscant gent disposada a donar un cop de mà i créixer amb nosaltres, ja sigui redactant o altres opcions de contingut. Si vols unir-te al grup de redactors recorda esmentar la teva experiència prèvia, així com adjuntar un o dos articles escrits per tu que ens serveixin com a referència per valorar les teves qualitats i si t’adaptes al que estem buscant.

Productes/esdeveniments: un dels pilars fonamentals del bloc és analitzar dispositius, programes i qualsevol gadget relacionat amb el 2.0. També cobrim esdeveniments, congressos, concursos i altres espectacles similars.

Anunciants: tenim diverses tarifes i opcions per la publicitat, des de baners, articles promocionats, missatges a les xarxes i altres propostes. Segur que podem arribar a un acord.

Altres: si el que vols és contactar amb nosaltres per una raó que no tingui res a veure amb les descrites en les línies superiors també pots fer-ho. Hem habilitat aquesta opció per a la resta de dubtes o preguntes que tinguis per a nosaltres. Estarem encantats de respondre el més aviat possible.