Arriben els àlbums de fotos i les etiquetes a Twitter

twitter-camera-web

L’última actualització de Twitter per iOS ha portat dues grans novetats que han estat molt ben rebudes pels usuaris i que poden significar noves vies d’expansió per la xarxa social.

La primera novetat és la pujada múltiple de fotografies, amb la possibilitat d’incloure fins a quatre fotos en una mateixa piulada,  com si d’un àlbum es tractés.

twitter-feature-photo-1-344x400

L’altra novetat és que a partir d’ara podem etiquetar a altres usuaris, semblant al que ja podíem fer fins ara però amb la novetat de concretar dins la fotografia i d’enviar automàticament una notificació d’alerta, molt semblant al que passa actualment a Facebook. En cada fotografia o imatge podrem etiquetar fins a 10 persones diferents i el millor de tot és que l’etiquetatge no reduirà els 140 caràcters del tweet.

twitter-feature-photo

De moment, i com passa sempre, aquesta actualització ha arribat primer pels usuaris d’iOs, però segur que ben aviat arribarà a la resta de plataformes. Cal dir també que aquesta nova funció està alliberada a l’API de Twitter, així que ho trobarem també en clients no oficials.

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.

Ens seguim?

Arnau Sanz Ardanuy

Director ycom.cat i de l'agència de marketing Imagina. Especialitzat en tendències, eines TIC, xarxes socials i publicitat online.
Ens seguim?