“Arxiu”: la nova funció d’Instagram que permet guardar els moments compartits

ycom.cat-2

Instagram ha anunciat el llançament d’”Arxiu”, una nova funció que permet als usuaris de la xarxa social moure les publicacions que ha compartit a un espai on  només ell pot accedir.

La nova funció d’Instagram s’anomena “Arxiu” i com el seu mateix nom indica serveix per arxivar tots aquells moments que l’usuari vulgui guardar sense que ningú els vegi. “Arxiu” per tant, dona més control a l’usuari per conservar els moments importants, i al mateix temps ofereix la flexibilitat de compartir qualsevol moment sabent que podrà fer-lo desaparèixer del seu perfil quan ell vulgui.

En un comunicat, la xarxa social explica que cada perfil “és una representació” d’un mateix i evoluciona amb cadascú. Per això, amb “Arxiu”, cada instagramer és un poc més propietari del seu perfil perquè pot donar-li la forma que ell vulgui de cara als seus seguidors, i guardar-se aquells moments que vulgui per ell mateix. 

Captura de pantalla 2017-06-15 a las 1.26.06

La nova funcionalitat està disponible dintre del menú desplegable dels posts que l’usuari ha compartit. L’usuari pot guardar el moment en l'”Arxiu” i després tornar-lo a mostrar en el seu perfil com si res hagués canviat. Només ha de prémer el botó “Arxiu” o “mostrar al perfil”. La nova funcionalitat ja es pot veure des de fa uns dies tant iOS com per Android.

Captura de pantalla 2017-06-15 a las 1.26.21

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.