Black Friday, què és i on trobar les millors ofertes

portada_black_friday

Aquest divendres 28 de novembre podem comprar gadgets tecnològics, i altres productes, a preus de gangues. Es celebra el que s’anomena el Black Friday (o divendres negre).

Aquesta famosa tradició nord-americana es celebra el quart divendres de novembre a molts països de tot el món, i suposa la inauguració de la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes per part de botigues minoristes i grans magatzems. A Espanya va arribar l’any 2012, el que fa que encara no sigui molt conegut.

No obstant això, l’escassa popularitat que té a Espanya fa que no totes les botigues participin. Els grans magatzems i les botigues online són els grans protagonistes, com ara Media Markt, El Corte Inglés, Microsoft, Apple, Sony i Carrefour, entre d’altres, tot i que també podem trobar-lo en petits comerços. Altres marques s’han avançat i han rebaixat els seus productes durant tota la setmana, des del divendres 21 fins al divendres 28. Alguns exemples:

 • Amazon: ha establert diverses ofertes en cada secció a partir del dia 24. Pel dia 28 ha confirmat per nota de premsa que des de les 10:00 i fins les 22:00 hores els usuaris podran trobar centenars d’ofertes amb descomptes de fins a un 42%. Cada hora s’aniran afegint 25 noves ofertes en les que cadascuna tindrà un nombre limitat d’unitats i una durada màxima de quatre hores.
 • FNAC: s’ha avançat una setmana, encara que si bé és cert que únicament ha estat el dijous 20 des de les 22:00 hores i el divendres 21 complet. No serà fins divendres 28 quan tornin a posar els seus productes en rebaixes.
 • Vodafone: per a tot aquell que faci una portabilitat de contracte a contracte entre el 25 de novembre i el 4 de desembre Vodafone anuncia una sèrie de terminals que passaran a ser gratis. En concret, els terminals són el LG G2 Mini, el Sony Xperia M2 Aqua, el Huawei Ascend P7, LG F60, Samsung Galaxy Express 2 i Vodafone Smart Power.

Molta gent espera aquest dia (o s’avança al Nadal) per comprar ordinadors, mòbils o gadgets. Si esteu interessats en les diferents ofertes que podreu trobar us deixem un link a la pàgina web Black Friday per Cupons Màgics. En aquesta pàgina podreu introduir el vostre correu electrònic per rebre una llista amb les millors ofertes del dia 28.

FONT: Atombit

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.

 • Aleix Vidal i Gaya

  Us heu deixat l’enllaç que recomaneu a l’últim paràgraf.

  Si copieu un article d’una altra web almenys vigileu aquests detalls. Dir-ne “font” quan és “plagi”, com a mínim és agosarat. Per traduccions de castellà a català ja tenim el traductor de Softcatalà.

  • Arnau Pallarés

   Apreciat Aleix,

   Molts de continguts que tenim al nostre web també els pots trobar a Atombit. Per què? Perquè Ycom.cat i Atombit.es formen part del #ProjecteY, és a dir, són la mateixa font d’informació però un escrit amb català i l’altre a castellà. Com podràs comprovar molts dels nostres redactors escrivim a ambdós pàgines entre d’altres a l’Arnau, el Guillem, un servidor, per exemple.

   Per això esmentem la “font” i no es “plagi”. I gràcies per el consell d’utilitzar com a traductor l’eina de Softcatalà!

   Salutacions cordials.

   • Aleix Vidal i Gaya

    Ok, si és així, demano les més sinceres disculpes.

    De totes maneres, encara no veig l’enllaç que recomaneu a l’últim paràgraf…

    • http://ycom.cat/author/arnaupallares/ Arnau Pallarés

     Bon dia Aleix,

     Primer que tot agrair que ens llegeixis i comentar-nos aquesta petita errada, t’invito a que ho facis més cops.

     L’enllaç ja està solucionat. Gràcies!