Com donar-se de baixa de Twitter

compte-twitter
Compartir

 

Obrir un perfil en Twitter és molt senzill, en qüestió de segons ja tens el teu compte actiu. El problema arriba quan vols eliminar el teu perfil de Twitter. Realment no és un simple pas com eliminar i tot desapareix. Durant 30 dies Twitter manté el teu compte en estat d’hibernació, per si no t’ho has pensat bé. Després d’aquest termini i si no tornes a entrar al teu perfil de Twitter, s’eliminarà.

No importa la raó, pot ser que trobis que els teus dies de tuitejar acudits, afavorir respostes, compartir fotos dels teus mems favorits i tornar a tuitejar per abandonar han arribat a la seva fi.

Si vols desaparèixer del món del microblogging, segueix els següents passos que et donem des d’YCom. Donar-se de baixa del Twitter és molt senzill.

Passos per esborrar un compte de Twitter

Si ja estàs fart de Twitter i no penses tornar a usar el teu compte, programa l’eliminació del teu compte de la pàgina Configuració del compte del lloc web de Twitter. El procés de donar-se de baixa de Twitter és senzill, molt més que de Facebook. Recorda que només podràs eliminar-la des de la versió escriptori. Segueix els passos:

  1. Inicia sessió en el lloc web de Twitter.
  2. Fes clic en el teu avatar de Twitter en la part superior de la pàgina.
  3. Fes clic en Configuració i privadesa.
  4. En el següent pas tornar a prémer desactivar el teu nom d’usuari.
  5. Espera 30 dies sense connectar-te i el teu compte de Twitter serà esborrada.
  6. Així de simple!
  7. Això si recorda llegir les preguntes freqüents sobre com esborrar un compte de Twitter para no trobar-te amb sorpreses i tingues en compte que transcorreguts aquests 30 dies perdràs tot: nom d’usuari, followers, etc.

En prémer sobre desactivar el meu compte apareixerà una altra pantalla on Twitter s’assegura que realment vols dir adéu. En aquest apartat també t’apareixen les condicions de Twitter per eliminar un compte. Recorda que en prémer desactiva al teu nom d’usuari el teu compte quedarà inactiu 30 dies, no eliminat! Si durant aquest període no decideixes reactivar-la, llavors sí el teu compte de Twitter s’haurà eliminat.

El que has de saber sobre Twitter

  • Twitter no elimina immediatament el teu compte quan el desactives. El lloc conserva les seves dades durant un període de 30 dies mentre comença a eliminar-los dels seus sistemes.
  • El període de 30 dies també actua com una espècie de període de gràcia – se’t dóna l’oportunitat de reactivar el seu compte si prefereix no desfer-se d’ella.
  • Si alguna vegada vols reactivar el teu compte, simplement inicia sessió a qualsevol moment dins del període de 30 dies.
  • Si estàs eliminant el teu compte amb el fi d’esborrar els teus tuits d’un motor de cerca, és possible que no funcioni. Els motors de cerca indexen la informació i no necessàriament “tornen a registrar-se” per veure si un compte ha estat eliminada.
  • Twitter no permet l’opció d’eliminar un compte des d’un dispositiu mòbil. L’única opció és donar-se de baixa de Twitter a través de la versió escriptori. Això es deu per motius de seguretat d’un usuari que pugui perdre el mòbil o que una altra persona accedint al terminal mòbil pugui eliminar el perfil de Twitter.
  • Pots trobar més informació sobre la desactivació i reactivació del teu compte de Twitter en el lloc web de suport de Twitter.

Ja has vist que fàcil que és donar-se de baixa de Twitter! I pensa que, si te’n desdius, sempre pots reactivar el teu compte en qualsevol moment!

 

Gemma

Redactora d'YCOM. T'acosta el contingut que genera més conversa a la xarxa.

Últimes entrades de Gemma (Veure'ls tots)