Descobreix la benzinera més propera gràcies a Fuel!

portada_app_fuel

De ben segur que, a la majoria d’aquells que conduïu, us ha passat algun cop: anar baix de benzina, i no saber on tenim una benzinera a prop. Doncs si teniu un iPhone i l’aplicació Fuel!, ja no haureu de tenir por de trobar-vos en aquesta situació.

El que fa Fuel! és guiar-nos, en funcionalitat “mans lliures” fins a la benzinera més propera. Ofereix suport per a Siri, pel que, fins i tot, podem iniciar l’aplicació tan sols de viva veu. No obstant això, el copilot del vehicle també podrà interactuar amb el programa si així ho preferim.

L’aplicació emprarà també Google Maps, si troba l’aplicació instal·lada, per guiar-nos fins a l’estació més propera, malgrat que l’èmfasi de l’aplicació es troba en el guiat en forma de mans lliures per veu.

Els responsables de l’aplicació indiquen que aquesta s’actualitza sovint amb les dades de les benzineres i amb les opinions dels usuaris.

T'interessen aquests continguts en català?

Subscriu-te al butlletí d'ycom i rebràs la informació més destacada i articles exclusius al teu correu electrònic una vegada per setmana.

Guillem Alsina

Redactor en cap d'ycom.cat i atombit.es. De formació tècnica, escriu sobre tecnologia