7 minuts per esborrar els missatges de WhatsApp

Compartir

El receptor rebrà la notificació “aquest missatge ha estat eliminat” en cas que l’emissor l’esborri.


WhatsApp s’enrola de nou a la carretera de les innovacions amb la seva darrera funció que permet eliminar els missatges enviats abans que el receptor els llegeixi. Aquest matí la companyia ha anunciat al seu blog que l’emissor tindrà fins a 7 minuts per esborrar el seu missatge tant en un xat individual com grupal. Això sí, recorda que un cop expirat aquest període de temps, no hi haurà manera de fer-los desaparèixer del xat.

Des de l’aparició de WhatsApp moltes relacions personals s’han distanciat a causa de la digitalització de les converses. Un mateix missatge escrit dona lloc a moltes interpretacions que sovint esdevenen en malentesos. És per això que la nova funció de WhatsApp té molts beneficis per les converses entre interlocutors, ja que permetrà rectificar i evitar discussions. No obstant això, l’interlocutor rebrà la notificació “aquest missatge ha estat eliminat”, en cas que l’emissor l’hagi esborrat.

La funció es divideix en dues opcions: “eliminar missatges per a tots” i “eliminar missatges per a mi”. Com indiquen els seus noms, una opció permetrà esborrar el missatge de tots els dispositius i l’altra només del propi.

Per poder realitzar qualsevol de les dues funcions caldrà que els mòbils dels interlocutors tinguin l’última versió de l’aplicació de missatgeria i hauran de seguir els següents passos per eliminar els missatges segons les seves preferències.

  1. Obre WhatsApp i vés al xat amb el missatge que desitges eliminar.
  2. Mantingues pressionat sobre el missatge per seleccionar-lo > toca a Eliminar dins del menú. Pots seleccionar diversos missatges i eliminar-los al mateix moment.
  3. Prem Eliminar > Eliminar per a tots / Eliminar per a mi.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: