Adeu al Paint després de tres dècades d’història

Imatge creada per la redacció d'Ycom.cat
Compartir

La nova actualització de Windows 10 deixarà de donar suport a aquest programa d’edició d’imatges creat l’any 1985

 

Microsoft ha anunciat a través que la seva pàgina web que no inclourà el Paint a la seva llista de programes per a Windows 10 Fall Creators Update, la nova actualització del sistema operatiu que arribarà a la tardor. D’aquesta manera, l’empresa nord-americana s’acomiada d’un dels programes mítics dels seus ordinadors, una eina fàcil de disseny que permetia per exemple, aplicació que permetia retallar imatges de forma de manera senzilla, guardar captures de pantalla o simplement dibuixar.

 

Durant 32 anys, des que el 1985 es va presentar Windows 1.0, Paint ha estat un dels programes bàsics en totes les versions del sistema de Microsoft. Ara, després de llençar una versió alternativa com és Paint 3D, l’empresa ha decidit que ja no seguirà donant-li suport.

 

La nova actualització del sistema, també afectarà alguna de les funcionalitats de programes com Microsoft Outlook Express, i a aplicacions com Reading List. No obstant això, els amants d’aquest programa nascut en 1985 podran seguir gaudint del mateix, ja que l’actualització no eliminarà directament al Paint dels ordinadors, sinó que deixarà de donar-los suport i actualitzacions.

 

En el seu comunicat, l’empresa nord-americana no especifica quina serà la data final del Paint, però no serà l’únic, també serà el final d’eines com el serveix de correu Outlook Express i aplicacions com Reading List. No obstant això, els fans de l’aplicació creativa podran seguir utilitzant-lo en les versions anteriors de Windows sense que aquest programa s’actualitzi, ja que no li donaran més suport.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: