Alfred Bosch es fa viral a Linkedin compartint la tesi doctoral

Compartir

El president del grup municipal d’ERC-Barcelona i candidat a l’alcaldia, Alfred Bosch, és tendència a Linkedin, com a polític de referència en aquesta xarxa social, amb milers de seguidors i una activitat alta des de fa uns mesos. Arran de les polèmiques amb els màsters i doctorats de Pablo Casado, Albert Rivera, entre d’altres, Alfred Bosch ha penjat el link amb la seva tesi doctoral per tal que tothom que vulgui la pugui consultar. La tesi del republicà, titulada L’Au Fènix Sudafricana. L’ANC i moviments d’oposició a l’Àfrica del Sud, tracta sobre la figura de Nelson Mandela i va ser la base per un llibre resumit que portava per títol Nelson Mandela. L’últim home-déu.

La tesi ja es podia consultar al web de la Fundació Bofill, però amb aquest gest se’n vol facilitar l’accés en un exercici de transparència quan s’està posant en dubte la universitat pública i quan molts polítics llueixen al currículum títols que són incapaços d’acreditar.

El perfil d’Alfred Bosch destaca per la seva biografia laboral i acadèmica, però sobretot per l’activitat constant i els debats que genera amb les seves publicacions, relacionades principalment amb la ciutat de Barcelona.

 

Font.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)