Arriba l’Amazon Prime Day 2017

Compartir

L’esdeveniment que se celebra cada any amb les millor ofertes per als clients d’Amazon Prime comença el 10 de juliol.

 

El dilluns 10 de juliol a partir de les 18.00 hores comença la tercera edició de l’Amazon Prime Day, on els usuaris prime podran accedir a milers d’ofertes exclusives amb descomptes del 10% al 35%. Com a novetat respecte anys anteriors, aquesta edició se celebrarà a 13 països durarà 30 hores i finalitzarà, per tant, la nit de l’11 de juliol. Per poder accedir a les ofertes, la plataforma de venta mundial les presentarà segons les categories dels productes més comprats, així com videojocs, esports, llar, electrònica i moda.

 

Des que va començar l’esdeveniment s’ha convertit en el més important de la companyia per l’elevat nombre de vendes que genera. Durant l’edició anterior es van realitzar un 60% més de comandes que en la primera edició de 2015 i va aconseguir xifres rècord. A Amazon Espanya, el Prime Day 2016 va ser el dia amb més vendes, superant al Black Friday de 2015: 570.000 productes venuts en 24 hores, és a dir, unes 400 comandes per minut. A més a més, el 30% de les compres realitzades van ser de productes venuts per pimes i emprenedors, i segons asseguren fonts de la companyia americana, aquest any preveuen que el nombre d’ofertes disponibles procedents d’aquestes entitats serà un 60% superior.

 

L’any passat, l’article més demandat en l’edició espanyola va ser un llapis de memòria SanDisk, seguit del Kindle Paperwhite i una maquineta d’afaitar barba anomenada Philips MultiGroom. En la resta del món es van comprar més de dos milions de joguines i un milió de parells de sabates aproximadament.

 

Qualsevol persona pot participar en el Prime Day, només ha de fer-se subscriptor per 19,95 € a l’any (a Espanya). Entre els avantatges que ofereix aquest servei, els usuaris prime tenen enviaments gratuïts en un dia, poden reservar productes i rebre’ls el mateix dia del seu llançament, i accedir a ofertes exclusives.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: