Barcelona acollirà la tercera edició del Big Data Congress

Compartir

El 25 i 26 d’octubre la ciutat de Barcelona acollirà la tercera edició del Big Data Congress, un esdeveniment que en els darrers anys, s’ha convertit en un referent sobre el Big Data a Catalunya.

El congrés organitzat per Big Data CoE Barcelona, serà per tercer any consecutiu, el punt de trobada entre els professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar algun tipus de projecte relacionat amb el tractament de les dades. L’objectiu és que tinguin l’oportunitat de crear un Marketplace entre les empreses més desenvolupades en el sector i aquelles que pretenen posar un peu a dintre i millorar la seva manera de produir.

El Big Data, o dades massives, són aquell conjunt de dades que han de ser processades per poder ser tractades, ja que per la seva naturalesa ultrapassen els sistemes informàtics habituals. Sovint són dades que en ser desxifrades, aporten molta informació i poden esdevenir una font. En aquest cas, el públic objectiu del congrés són les entitats i companyies que en un futur o en l’actualitat es trobin realitzant projectes en l’àmbit del Big Data i el Data Analytics, l’anàlisi de les dades. Les principals temàtiques que es tractaran durant els dos dies del congrés seran les de Strategy & Deployment així com Big Data Maturity & Technology.

Una altra de les principals finalitats d’aquest projecte és que el públic conegui què s’està fent a Catalunya en l’àmbit del Big Data i quines són les tendències que hi ha a la resta del món. Per això l’esdeveniment compta amb ponències d’experts i les empreses patrocinadores de l’esdeveniment exposaran els seus projectes.

Si vols anar-hi, encara ets a temps d’apuntar-t’hi!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: