Barcelona estrenarà el 28 d’octubre l’exposició més gran de “Joc de Trons”

Compartir

La capital catalana serà la primera ciutat a mostrar “Game of Thrones. The touring exhibition”, una experiència interactiva que ocuparà més de 1.000 metres quadrats de superfície basada en el món creat per l’escriptor George R.R. Martin.

Fantasia, amor, violència, drama, sexe i personatges molt complexos són els elements que han convertit a “Joc de Trons” en la sèrie més popular de l’última dècada. Els fans catalans d’aquesta saga no hauran d’esperar molt per submergir-se en les aventures dels seus personatges preferits i és que Catalunya serà la primera parada de la gira de “Game of Thrones. The touring exhibition”, l’exposició més gran del món sobre la sèrie.

HBO Global Licensing, la productora GES i la promotora local Sold Out, que col·labora amb la francesa Encore, han anunciat que han escollit Barcelona per ser “la porta del Mediterrani”, i més tard confirmaran les altres localitzacions per on passarà la gira.

L’exposició farà la seva estrena mundial en el Museu Marítim de Barcelona el pròxim dissabte 28 d’octubre i estarà allí fins al 7 de gener de 2018.

Para comprar les entrades s’ha d’accedir a la web oficial i seleccionar la data i l’hora a la qual es vulgui assistir. Els preus van des dels 10 als 18,50€.

DJsPzCtUQAE-RTM

“Game of Thrones. The touring exhibition” serà una experiència interactiva que ocuparà més de 1.000 metres quadrats de superfície basada en el món creat per l’escriptor George R.R. Martin.

Zones temàtiques

L’exposició tindrà diferents zones amb les temàtiques més característiques de la sèrie, i els visitants podran apropar-se a l’attrezzo, a les peces del vestuari, objectes i decorats originals:

  • Els paisatges hivernals del Nord, la senda del Camí Real i els escenaris de Desembarcament del Rei.
  • La ciutat conquistada de Meereen amb les seves casernes de guerrers Immaculats i els fidels de la Casa Targaryen.
  • Escenaris emblemàtics com el Castell Negre, la llar de la Guàrdia de la Nit, i les gelades terres de darrera del Mur.
  • L’espectacular peça central de l’emblemàtic Saló del Tron de Ferro.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: