Bon Dia TV, el canal digital d’IB3 i TV3

Bon Dia TV, el canal d'IB3 i TV3
Compartir

El passat dimarts 27 de novembre va néixer Bon Dia Televisió, la nova plataforma digital de continguts audiovisuals d’arreu dels territoris de l’àmbit lingüístic català. L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han estat les parts impulsores d’aquest projecte que pretén establir sinergies amb les televisions dels territoris més pròxims, amb qui comparteixen història, llengua i cultura, per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals.

El canal emet continguts d’IB3 i TV3 en què es poden reconèixer afinitats, interessos comuns i una llengua que es manifesta en diferents variants. La programació, adreçada a un públic generalista, té un marcat caràcter social i cultural i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.

Amb tot, l’oferta de continguts de Bon dia TV vol donar visibilitat a la producció pròpia de qualitat de les diferents televisions. Un projecte en el qual s’espera que s’acabi incorporant la televisió pública valenciana À Punt.

Sobre aquesta incorporació es va parlar durant la presentació del nou canal digital; però, segons recull el diari Ara, des del canal valencià asseguren no haver parlat sobre el tema en cap moment amb cap dels responsables del projecte.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: