BuzzFeed Espanya tanca

BuzzFeed Espanya tanca
Compartir

El portal de contingut viral BuzzFeed tancarà a Espanya, després d’anunciar una ronda d’acomiadaments que afectarà el 15% de la seva plantilla a nivell global (218 treballadors). D’aquesta manera, la companyia preten “consolidar” el contingut que “està funcionant”, segons ha explicat el conseller delegat de la firma, Jonah Peretti.

“Aquest és l’últim dia de BuzzFeed Espanya. Moltes gràcies a tots els qui us heu pujat a aquest vaixell. Els temes i tests del web no s’eliminaran, així que podreu fer ‘quin test de BF ets’ sempre que vulgueu. Fins després, Maricármenes”, ha publicat el portal aquest divendres, 25 de gener, a través del seu compte de Twitter.

En un comunicat enviat als 1.450 treballadors de l’empresa, recollit a la premsa nord-americana, Peretti detallava que la companyia porta mesos “examinant les tendències” del negoci, així com les de l’economia de les plataformes digitals.

“Hem desenvolupat una bona entesa d’on podem consolidar els nostres equips, centrar-nos en el contingut que està funcionant i aconseguir l’adequada estructura de costos per recolzar el nostre model de negoci”, dèia.

L’executiu de BuzzFeed va insistir que el creixement dels ingressos no és suficient “a llarg termini”, de manera que els acomiadaments, amb la seva conseqüent reducció de despeses, es realitzaran per evitar que BuzzFeed necessiti dur a terme una nova ronda de finançament.

Dimecres, la divisió de mitjans de Verizon, sota la qual s’agrupen portals, diaris digitals i plataformes com TechCrunch, HuffPost, Yahoo! o Tumblr, també va anunciar una ronda d’acomiadaments de 800 treballadors, equivalents al 7% de la seva plantilla.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: