100.000 dòlars per un any sense telèfon mòbil

un-any-sense-mobil
Compartir

Cada vegada passem més temps enganxats al nostre telèfon mòbil. Des dels primers minuts del dia, en els quals aprofitem a consultar el WhatsApp i les xarxes socials després d’apagar alarma, fins als últims d’aquest, quan li diem adéu a aquesta persona especial i programem l’alarma per a l’endemà.

Si vols revertir la situació, i deixar el mòbil de costat durant una bona temporada, la companyia americana de begudes vitaminades Vitaminwater t’ofereix l’excusa perfecta per a fer-ho. A través de les seves xarxes socials, l’empresa ha anunciat un concurs mitjançant el qual ofereix 100.000 dòlars (més de 88.000 euros al canvi) a aquella persona que es passi tot el 2019 sense tocar el seu telèfon mòbil.

Com participar en el concurs

Aquelles persones que vulguin participar en aquest concurs tan sols hauran d’enviar un tuit o una publicació en Instagram esmentant a la companyia mitjançant el qual expliquin què farien durant un any sense telèfon mòbil. Tot això sota etiquetes com #NoPhoneforaYear i #contest. No obstant això, no tots poden participar en aquest. L’oferta únicament està dirigida a aquelles persones majors d’edat que resideixin als Estats Units al llarg de 2019.

twitter-vitaminwater

A la recerca d’un 2019 allunyat dels smartphones

 

Segons recull la companyia en les bases del concurs, les inscripcions es tancaran el pròxim 8 de gener. Dues setmanes més tard, Vitaminwater donarà a conèixer el nom de l’afortunat o afortunada. A partir de llavors, el concursant haurà de passar 365 dies allunyat o allunyada del seu telèfon intel·ligent. No obstant això, sí que podria utilitzar ordinadors portàtils, de sobretaula i fins i tot dispositius connectats per veu, com és el cas de Google Home o Amazon Echo, entre altres.

Un telèfon mòbil de 1996

A canvi de passar tot l’any sense el seu telèfon intel·ligent, la companyia ofereix al candidat o candidata un telèfon mòbil de 1996. D’aquesta manera, l’usuari podrà comunicar-se amb terceres persones a través de trucades telefòniques o SMS. No obstant això, no podrà connectar-se a Internet ni utilitzar plataformes com Facebook, Instagram o WhatsApp.

Si el candidat o candidata no aconsegueixen estar un any sencer sense tocar un telèfon mòbil, però supera els sis mesos allunyat/da del seu telèfon intel·ligent, Vitaminwater ofereix un premi de 10.000 dòlars. En definitiva, totes aquelles persones que vulguin passar un 2019 allunyats/des del seu telèfon mòbil tindran una bona excusa per a fer-ho: 100.000 dòlars.

Gemma
Etiquetes: