Un cérvol blanc fotografiat a Noruega

cervol-blanc-a-noruega
Compartir

Un estranyíssim exemplar de cérvol blanc va ser fotografiat el passat dilluns 3 per un fotògraf noruec deixant unes imatges d’allò més nadalenques.

Mads Nordsveen, el fotògraf, es trobava fent senderisme amb amics en una zona muntanyenca del nord de Noruega quan el petit i curiós cérvol blanc es va acostar al grup.

L’animal, d’un color similar al de la neu que cobria el camp, no es va tallar i va romandre durant una estona al costat del fotògraf, donant-li temps per poder realitzar-li diverses fotografies que ha penjat al seu perfil personal d’Instagram.

“Anava caminant per la muntanya buscant paisatges per a les meves fotografies de viatge quan de sobte va aparèixer aquest preciós animal, que es va acostar a mi i ens vam mirar fixament als ulls“, va afirmar el fotògraf a l’agència de notícies Cater News.

Aquest tipus de cérvols blancs són molt poc comuns i el seu particular color és causat per una condició genètica que elimina el pigment de la seva pell. A més, d’acord amb diverses tradicions escandinaves, trobar un d’aquests animals és senyal de bona sort.

cervol-albi-a-noruega

Gemma
Etiquetes: