Entrega dels premis del concurs Optimot 10

L'Optimot fa 10 anys
Compartir

El matí del dilluns 3 de desembre les persones guanyadores del concurs Optimot 10 van rebre els seus premis de la mà de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Es tracta de Carlota Navarro, guanyadora absoluta del concurs que va fer més encerts durant els quatre dies de la competició (del 19 al 22 de novembre); Teresa Freile, guanyadora amb més respostes correctes del dilluns 19; Núria Soler, guanyadora del dimarts 20; Josep Vicenç, guanyador del dimecres 21 (que no va ser present a l’acte), i Esther Arcas, guanyadora del dijous 22.

Totes les persones premiades van rebre una subscripció durant un any al carnet TR3SC, una invitació doble a la Ruta Pompeu Fabra, un lot de llibres i un imant recordatori dels accents diacrítics de la Superoptimota. Carlota Navarro, a més, va rebre també una tauleta digital en ser la primera classificada.

El concurs ‘Optimot, 10 anys donant respostes!‘ va consistir a penjar un qüestionari cada dia durant quatre dies amb 10 preguntes sobre l’Optimot i sobre qüestions de llengua catalana que es poden resoldre amb aquest servei. Hi van participar 365 persones que van respondre 850 qüestionaris amb un nivell molt elevat d’encerts.

Guanyadores del concurs Optimot 10

Les guanyadores del concurs Optimot 10 reben els seus premis. | © Gencat

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: