Com crear mems des del telèfon mòbil

Compartir

En altres articles us hem explicat com es poden crear mems, però molts ens heu preguntat si és possible crear-los des dels telèfons mòbils. La resposta és que sí, i avui us explicarem com podeu fer-ho fàcilment.

No podíem començar aquest article sense destacar en primer lloc dues aplicacions per a mòbil: My president-memes polítics i Barretinator, que us podeu descarregar de franc des de la botiga d’aplicacions del vostre dispositiu. My president-memes polítics és una aplicació que permet disfressar de manera original i divertida els polítics del moment, mentre que Barretinator és una aplicació amb la que podeu posar una barretina a qui vulgueu, mentre en tingueu una foto. Totes dues aplicacions són en català i poden servir-vos per a fer els mems més nostrats.

D’altra banda, també podeu descarregar-vos gratuïtament aplicacions com Meme Creator (Android, IOS), Mematic (Android, IOS) i Meme Generator (Android, IOS), que compten amb importants bancs d’imatges i també us permeten fer servir imatges i fotografies pròpies per a fer els vostres mems. I com sempre, amb capacitat de generar text. Us recomanem que comenceu amb aquestes aplicacions, que ofereixen moltes possibilitats i donen uns bons resultats.

Si voleu ser una mica més originals, us recomanem fer ús d’una altra aplicació (només per a Andriod): Video & GIF mems. Aquesta aplicació us permetrà fer mems en format de vídeo i GIF, però ocupa més espai de memòria i requereix d’una mica més d’habilitats per a quadrar el text en el moment just. Una altra aplicació similar, aquest cop per a IOS és Gfycat, en aquest cas, únicament per a fer mems en format GIF.

Cal dir, però, que aquestes aplicacions no tenen versió en català. Des d’ycom i la Plataforma per la Llengua ens hem posat en contacte amb cada una d’aquestes aplicacions, webs i empreses per mirar de tenir una versió en català com més aviat millor, encara sense resposta.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: