El disc de La Marató de TV3 2018: Com pots aconseguir-lo?

El Disc de La Marató TV3
Compartir

Aquest diumenge, 2 de desembre, surt a la venda El disc de La Marató. A un preu 10 euros i amb una tirada de 200.000 unitats, es pot aconseguir amb els diaris “La Vanguardia2, “El Periódico de Catalunya”, “El Punt Avui”, “Ara”; “Diari de Tarragona”, “Segre”, “Diari de Girona”, “Regió 7” i “Diari de Terrassa”; els esportius “Sport”, “Mundo Deportivo”, “La Grada” i “L’esportiu”, i la revista “Enderrock”. També es pot adquirir en format digital a través d’iTunes.

Rècord de participació en El disc de La Marató

Després que en la tretzena edició El disc de La Marató superés la xifra de dos milions de còpies venudes, aquest catorzè disc ja destaca d’inici per ser el que ha comptat amb la participació de més artistes fins al moment. En total, són 33 els que hi posen la seva veu, com Judit Neddermann i Quartet Brossa, Pablo Alborán, Manel Navarro, Blas Cantó, Pedro Guerra, Jorge Drexler, Manolo García, Ruth Lorenzo, Halldor Mar, Jaume Sisa o Aitana Ocaña (OT 2017).

El diumenge 16 de desembre, la 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: