El 53% dels líders empresarials creu que el 5G no portarà un canvi tan radical com promet

Compartir

El 2019 ha començat amb el 5G acaparant tot el protagonisme en el sector. La nova connectivitat s’ha convertit en el tema de l’any del sector tecnològic i les nombroses oportunitats que oferiria s’anuncien amb força en una indústria en plena batalla pel seu desenvolupament.

No obstant això, malgrat tot el soroll, per al 53% dels executius el 5G canviarà poques coses en les seves empreses i treball. Així ho confirma una enquesta realitzada per la consultora Accenture a 1.800 líders empresarials d’arreu del món i que recull Adweek.

Els resultats també reflecteixen un 37% més optimista que afirma que el salt del 4G a 5G serà notable i suposarà una “revolució” en la velocitat i capacitat de les xarxes sense fils.

Tot i això, els executius encara no estan del tot convençuts. De fet, per al 36% d’ells, la principal barrera per a l’adopció del 5G és la gran inversió que requereix, seguida de la seguretat (32%) i de la inversió en personal especialitzat (29%).

El repte ara és estrènyer aquesta esquerda que hi ha entre la percepció de valor dels líders sobre el 5G i la inversió que Bloomberg estima en 200.000 milions de dòlars només en infraestructura.

Així mateix, el 60% dels operadors de telecomunicació no entenen els reptes particulars de les seves indústries, mentre el 72% reclama més ajuda a l’hora de comprendre les capacitats del 5G. No obstant això, el 40% es mostra disposat a aliar-se amb la indústria telco per aprofitar les possibilitats de la millora de la xarxa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: