El “Revolució 4.0” de Xantal Llavina s’emetrà també a TV3

Revolució 4.0, també a TV3
Compartir

Revolució 4.0, el programa d’emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal LlavinaCatalunya Ràdio des de fa tres temporades, farà el salt a TV3 l’any vinent. L’anunci es va realitzar el dia després que la presentadora rebés el Premi Dona TIC Divulgadora 2018, que destaca la seva tasca de divulgació en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

L’eix principal de la versió televisiva serà l’entrevista a personatges rellevants del món d’internet, economia o mitjans de comunicació, per conèixer les seves trajectòries, la seva experiència emprenedora i cap a on s’encamina el futur del seu sector, en el marc de la quarta revolució industrial. El programa mostrarà les històries d’emprenedors de Catalunya, tant mediàtics com desconeguts, que destaquen en els seus sectors i també com afecten els canvis tecnològics els ciutadans, amb el testimoni d’experts en emprenedoria, gastronomia i “food tech”, periodisme, robòtica, educació, innovació, paritat, salut, tecnologies esportives o creativitat, entre altres.

En cada capítol, 12 persones debatran i reflexionaran sobre la transformació digital, amb l’objectiu d’arribar al gran públic, en un programa que aposta per la divulgació, amb entreteniment i humor.

Actualment, Revolució 4.0 s’emet a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23.05 a 00.00.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: