Els albergs públics de Catalunya estrenen campanya de publicitat

Llei Agost: campanya Xanascat
Compartir

L’Agència Catalana de Joventut ha renovat la imatge de la xarxa pública d’albergs de Catalunya: nou logotip, nou eslògan, nova estètica i, fins i tot, noves instal·lacions en els seus més de 50 albergs. Per presentar totes aquestes novetats, s’ha creat una campanya de publicitat que, per primera vegada, presenta la Generalitat de Catalunya d’una manera molt original.

La idea de la campanya impulsa el dret a viatjar de tots els joves

L’objectiu era clar: acostar el territori català a la població i impulsar els viatges en qualsevol moment de l’any. Perquè – sota la premissa del viatge com un dret – no té cap sentit esperar fins al mes d’agost per viatjar, i encara té menys sentit fer-ho sempre a països exòtics i llunyans si encara no coneixem el nostre país.

Per això, el resultat de la campanya de publicitat ha estat més que un simple eslògan, es tracta d’una llei: la Nova Llei Agost, que reparteix l’agost entre els 11 mesos de l’any.

Humor i legislació, un còctel inesperat que determina el to de la campanya

Els recursos legislatius com ara els articles, els documents burocràtics plens de clàusules i números –per a molts, estranys– o els tecnicismes incomprensibles són alguns dels detalls estètics i conceptuals d’aquesta campanya. Aquests components es barregen amb un humor fresc que s’acosta al públic més jove.

El conjunt de la campanya té diversos suports com un espot televisiu, anuncis de premsa, cartells exteriors, falques de ràdio i contingut per a les xarxes social. A més, durant el llançament, un microsite interactiu et permet participar en el sorteig d’unes petites vacances, el teu propi agost. Hi pots accedir a través de xanascat.gencat.cat

L’anunci televisiu anuncia la proclamació de la Nova Llei Agost

La joia de la corona és l’anunci televisiu que explica la creació de la llei, on un patufet idolatrat, senyeres per tot arreu i banyadors estampats recreen la Generalitat que –de manera exagerada– imaginen els joves, ja que se suposa que és l’espai on s’ha proclamat la primera llei que imposa sancions tan positives com un cap de setmana a la muntanya.

 

Ja ho saps, viatjar és un dret i tens el deure de complir-lo!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: