Google Maps incorpora el “guia local” i més informació sobre les localitzacions

Compartir

La nova actualització de Google Maps  permet conèixer l’accessibilitat d’una localització per a persones amb mobilitat reduïda i incorpora la figura del “guia local” aquell perfil que afegeix punts d’interès al mapa.

El servei de cartografia gratuït Google Maps ha creat un nou perfil d’usuari per comprovar l’accessibilitat dels llocs i ser més interactiu. Des d’ara, tots aquells que fan ús d’aquesta aplicació podran afegir a través de l’àrea “Les meves contribucions” les especificacions necessàries que puguin interessar a una persona  amb mobilitat reduïda hi pugui accedir.

Un Maps més accessible

“Les meves contribucions” és una pestanya disponible per a tots els internautes però només els usuaris d’Android podran construir un Maps més accessible. Des de fa temps, els usuaris d’aquesta plataforma poden ajudar a millorar l’aplicació contestant unes preguntes sobre els llocs que han visitat per ajudar a conèixer millor aquell punt del planeta. La pestanya “les meves contribucions” no és nova perquè aquests mateixos usuaris donaven informació sobre el menjar, la localització i l’ambient que permetien posicionar i classificar les localitzacions afegint fotografies i ressenyes.

Des d’ara, tal com explica Google al seu blog oficial, aquesta pestanya també permetrà respondre preguntes sobre l’accessibilitat del lloc, la qual cosa ajudarà a les persones amb menys mobilitat a conèixer l’estat del lloc al qual es dirigeixen. Seran preguntes sobre si els espais estan adaptats amb ascensors i rampes o si la visibilització de cartells explicatius és clara, per exemple. 

El “guia local”

A més a més, ara Google incorpora la possibilitat que l’usuari es converteixi en un “guia local“. Aquests perfils podran incloure nous llocs i ampliar el nombre de punts d’interès en un mapa, així com afegir imatges i fins a participar en esdeveniments exclusius que se celebrin a la ciutat de la qual són guies.

Google evoluciona a cop de clic, cada vegada més gent utilitza Google Maps, i afegir informació sobre el lloc és cada cop més fàcil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: