Joaquim Maria Puyal torna a Catalunya Ràdio amb una secció a ‘El Matí’

Mònica Terribas i Joaquim Maria Puyal
Compartir

La veu d’en Joaquim Maria Puyal tornarà a soar a Catalunya Ràdio el 2019. El periodista comptarà amb una secció diària en horari de màxima audiència a El matí de Catalunya Ràdio de Mònica Terribas en què aportarà la seva pròpia mirada a l’actualitat de dilluns a divendres, a dos quarts de nou del matí.

Concretament, Puyal estrenarà la secció després de Festes, el pròxim dilluns 7 de gener, sota el nom “La mirada d’en Puyal”. Després de 33 anys vinculat a Catalunya Ràdio amb les transmissions de futbol i “LaTdP“, el periodista accepta el repte d’una participació diària a l’antena de la ràdio pública amb un espai en què abordarà l’actualitat informativa estricta, però també tractarà les seves inquietuds i experiències com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país.

Als  69 anys i amb una llarga trajectòria vinculat als mitjans de comunicació audiovisuals, el reforç que s’incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l’actualitat que viu Catalunya i el seu entorn europeu i global.

El retorn després de l'”adéu”

El passat 25 de juliol, Joaquim Maria Puyal anunciava que tancava l’etapa de transmissions dels partits del Barça en català que havia iniciat el 1976 (des del 1985 a Catalunya Ràdio). Des d’aleshores, la direcció de la ràdio pública ha treballat amb Puyal la seva continuïtat a l’emissora amb nous formats i continguts.

“Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l’actualitat informativa intensa que viu el país”, explica el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Segons apunten des del mateix mitjà, la incorporació de Joaquim Maria Puyal a El matí suposa “una aposta per enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública” i segellar la relació professional del mestre amb Mònica Terribas, que es remunta al 1989, quan tots dos van treballar plegats en el programa de TV3 “La vida en un xip” i, posteriorment, a “Tres pics i repicó” i “Un tomb per la vida“.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: