L’app ‘Bisafe’ guanya l’SmartCat Challenge de Mobilitat

Compartir

Els responsables de l’aplicació guanyadora han recollit el primer premi de 5.000€ i participaran al concurs Smart City Expo World Congress aquest mes de novembre. 

L’aplicació Bisafe ha aconseguit el primer premi en l’edició 2017 de l’SmartCat Challenge, que es va celebrar el passat 2 de novembre a Granollers. Es tracta d’una aplicació que fa servir la tecnologia sense fils per detectar el robatori de bicicletes, avisar a la policia i facilitar-ne la recuperació gràcies a un sistema GPS que es connecta al mòbil de l’usuari.

Com a guanyadors, els responsables de Bisafe han recollit 5.000€ i tenen una cita a la final internacional del concurs Smart City Expo World Congress (SCWC), que se celebrarà del 14 al 16 de novembre a Barcelona.

El segon premi va ser per Basup, una aplicació que fa el servei d’autobus sota demanda en entorns extraurbans, i el tercer premi per Busup, una app que facilita el transport flexible i eficient.

L’SmartCat Challenge és el concurs d’emprenedoria tecnològica que impulsa la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, dins del projecte internacional SmartCity Hack.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: