Mediapro Labs, el nou projecte de Mediapro per a caçar nous talents

Los Javis, Mediapro Labs
Compartir

Mediapro ha creat la divisió Mediapro Labs, un nou segell que busca produir i desenvolupar continguts de joves talents audiovisuals desconeguts. La companyia ho ha presentat com un espai d’idees, una acadèmia i una acceleradora de projectes que busca donar cabuda a un segment molt ampli. S’estrena com un lloc on presentar propostes que poden arribar a ser continguts finançats.

Es treballarà en cinc àrees: ficció, documentals, sèries documentals, e-sports i podcast. Els interessats tenen fins al juny de 2019 per presentar els seus projectes.

Els “Javis”, uns dels populars padrins del projecte

Mediapro ha procurat que la posada en marxa de Mediapro Labs no passis desapercebuda. En aquest sentit, s’ha encarregat de trobar diversos padrins reconeguts en el món audiovisual, els quals participaran activament, des d’un punt de vista teòric i pràctic. El creador d’El Ministerio del TiempoJavier OlivaresFacu Díaz i Miguel Maldonado, de No te metas en política; Quique Peinado, presentador de Radio Gaga i col·laborador de Zapeando; la col·laboradora de l’IntermedioThais Villas; i la youtuber Esti Quesada (Soy una pringada) seran els encarregats d’assessorar els futurs productors. A més, Javier AmbrosiJavi Calvo, els “Javis” seran codirectors i productors executius de Mediapro Labs.

Més enllà de tots aquests noms, al capdavant del Mediapro Labs està la directora de Continguts Digitals de Mediapro, Maya Maidagan, qui veu el projecte com a una porta d’accés per al talent. “Produirem continguts arriscats que no es veuen en els mitjans tradicionals, perquè hi ha moltes noves formes de consum”, va explicar en l’acte de presentació.

Maidagan va donar pocs detalls sobre la dotació econòmica, però sí que va assenyalar que es treballarà amb pressupostos adaptats a cada projecte. “Es remunerarà al creador, farem un contracte laboral amb una remuneració d’acord a la de la producció i al conveni”, va apuntar. A més, va afegir que els beneficis es repartiran de forma equitativa en el cas que aconsegueixin vendre el contingut.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: