Mediaset retirarà els informatius de Cuatro

Noticias Cuatro
Compartir

Mediaset ha decidit rebaixar els continguts informatius de Cuatro a la mínima expressió i centrar-se en l’entreteniment. Des d’aquest dimarts 8 de gener, l’edició del migdia de Noticias Cuatro ha quedat en 15 minuts i la del vespre, en 25. Però aquesta reducció aniria més enllà a partir del mes de febrer segons ha avançat el portal El Televisero, encara havent-se de confirmar si hi haurà un butlletí informatiu d’uns 8 minuts al migdia.

La dràstica mesura se suma a la cancel·lació a l’estiu del magazín d’actualitat Las mañanas de Cuatro, que va ser substituït per Mujeres y hombres y viceversa.

Properament, l’aposta informativa de Cuatro es concentrarà en el nou magazín de tarda que conduirà Carme Chaparro (actualment al teleinformatiu de migdia), el qual s’està gestant. L’espai, encara sense nom, s’emetrà just després del nou programa en clau d’humor Todo es mentira, conduït per Risto Mejide, estrenat també aquest dimarts.

Amb aquestes canvis, Cuatro configura una graella per competir directament amb els seus equivalents a laSextaZapeando i Más vale tarde.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: