El millor recull de mems sobre l’inici del Mundial de futbol, també en català!

Compartir

El Mundial de futbol de Rússia està en boca de tothom i la fase de grups ens ha donat no poques sorpreses futbolístiques…i d’altres que no ho son tant! Del paper de les grans estrelles, com Messi o Ronaldo, fins als nervis de Maradona o el tarannà del president Putin passant per la sorprenent eliminació de seleccions com la d’Alemanya.

Han estat moltes les coses a comentar a tots els nivells, i com no podia ser d’una altra manera, això també s’ha traslladat a la xarxa en forma de mems. La originalitat s’ha fet notar i ha mostrat la cara més divertida de la rivalitat futbolística.

Nosaltres n’hem buscat els més destacats en la nostra llengua i us els hem portat aquí en forma de recull.

Per començar, destaca l’originalitat pel que fa als mems sobre la manca d’encert de De Gea, que va tenir una mala actuació durant el Portugal Espanya.

mem 1

mem 2

Així mateix, el mundial ha tingut altres protagonistes, com Messi o Ronaldo, que també han centrat bona part dels mems, algun d’ells també relacionat amb  el Portugal – Espanya i, un altre cop, l’actuació de De Gea.

mem 3 mem 4 mem 5 mem 6

Un altra gran sorpresa del mundial, ha estat la classificació del Grup F, on Alemanya ha estat eliminada de forma contundent i Mèxic ha obtingut la primera plaça.

Nosaltres n’hem buscat els més destacats en la nostra llengua i us els hem portat aquí en forma de recull.

mem 7 mem 8 mem 9 mem 10

Altres protagonistes del mundial, tot i no ser jugadors han estat el President Putin i el polèmic ex-astre del futbol Maradona, a qui la xarxa també li ha dedicat una bona quantitat de mems.

mem 11

 

mem 12 mem 13

Finalment volem destacar l’originalitat de l’últim mem d’aquest recull. Molta gent es va sorprendre amb la celebració de diversos jugadors de la selecció Suïssa i la comunitat catalana a internet va interpretar que aquests jugadors havien estat assidus a la coneguda sala de festa Pont Aeri, que va donar com a resultat aquest mem. En realitat, però, els jugadors suïssos que celebraven així els gols eren originaris d’Albània, que té una au a la bandera i en reivindicaven l’origen.

mem 15

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)