El Govern llança la campanya ‘Catalonia, Land of Digital Revolutionaries’ amb motiu del MWC19

El Govern llança la campanya 'Catalonia, Land of Digital Revolutionaries' amb motiu del MWC19
Compartir

Amb motiu del Mobile World Congress (MWC), que se celebra un any més a Barcelona del 25 al 28 de febrer, el Govern de la Generalitat ha posat en marxa la campanya institucional ‘Catalonia, Land of Digital Revolutionaries’ amb què explica com Catalunya és i ha estat terra de creadors, d’emprenedors i de revolucionaris de la innovació.

Antoni Gaudí, Josefina Castellví, Salvador Dalí, Maria Josep Colomer o Ildefons Cerdà en són clars exemples: van revolucionar la manera de fer i de pensar, per repensar i fer avançar el país. Per al Govern, “és aquesta empenta emprenedora i inconformista la que ha permès que avui Catalunya es faci un lloc en el rànquing de les nacions més avançades del món”.

En definitiva, la campanya vol transmetre com Catalunya té en l’actualitat “les condicions i els ingredients necessaris per liderar també la quarta revolució industrial: la revolució digital“.

Impulsada pel departament de Polítiques Digitals, la campanya ‘Catalonia, Land of Digital Revolutionaries’ inclou insercions publicitàries a televisió, ràdio, premsa, mitjans digitals i xarxes.

Aprofitat la força el Mobile World Congress

Pel Govern de Catalunya, el MWC no només deixa uns actius quantificables de prop de 500 milions d’euros i 14.000 llocs de treball temporals. Aporta també diferents programes de digitalització desenvolupats al llarg de l’any, a tot el territori, a través de la Mobile World Capital conjuntament amb la Generalitat i un intangible de marca que posiciona el país com la capital mundial de la tecnologia més determinant del moment: 5G, Intel·ligència Artificial o la Internet de les Coses.
Pel conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró,“el MWC és un ambaixador de l’aposta d’aquest país en l’àmbit digital. Tenim les condicions per esdevenir un referent tecnològic mundial: teixit productiu, talent i un ecosistema innovador”.
 
Amb dades del quart trimestre de 2018, el sector TIC a Catalunya compta amb 15.757 empreses tecnològiques, 106.400 empleats i 16.667 milions d’euros de facturació (segons dades d’ACCIÓ). La xifra d’empreses TIC ha experimentat un creixement del 27% en els darrers 5 anys.  Avui el sector TIC ocupa el 3’1% de la població amb creixements en la generació d’ocupació superiors al 10% anual.
El Govern explica l’aposta de Catalunya per esdevenir hub digital de referència mundial
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: