La NASA descobreix dofins a la superície de Júpiter

sonda-juno-troba-dofins-a-jupiter
Compartir

Les últimes fotografies captades per la sonda Juno permeten veure la silueta d’un dofí a Júpiter.

Júpiter està deixant de ser un misteri per a la NASA gràcies a la sonda espacial Juno. Des de mitjan 2016, Juno està fent voltes al planeta prenent dades i fotografies sobre el planeta més gran del Sistema Solar.

Durant el seu setzè gir al voltant del planeta, la sonda espacial ha obtingut una sèrie d’imatges sobre la seva atmosfera i les formacions nuvoloses de la seva superfície que no han passat desapercebudes per a la mateixa NASA, que ha compartit en els seus perfils de xarxes socials un peculiar detall en diverses de les seves fotos.

Fa unes setmanes es feien públiques algunes d’aquestes imatges, en les quals es podien observar amb detall les sorprenents tempestes de Júpiter, en concret, el cinturó de clima temperat del nord del planeta. No obstant això, en aquesta ocasió la NASA ha publicat noves imatges de la zona sud del planeta i ha destacat els ‘dofins’ que es poden apreciar en els núvols. L’agència espacial relata en la seva publicació:

“Durant el seu setzè gir entorn de Júpiter, la sonda ha capturat imatges de formacions nuvoloses al llarg de l’hemisferi sud. Si mires fixament, podràs observar un núvol amb la forma d’un dofí nedant entre els núvols del cinturó temperat de Júpiter

instagram-nasa

Gemma
Etiquetes: