Ycom i la Plataforma per la Llengua promouen una iniciativa per fomentar la creació i l’ús de mems en català

Compartir

Ycom.cat, la comunitat 2.0 en català, dinamitzarà la campanya “Mems en català” a través dels comptes de Twitter i Instagram amb l’objectiu de promocionar la creació i viralització de mems en català.

 

Tots hem rebut i reenviat a través de les nostres xarxes socials mems, imatges virals de contingut crític i/o còmic relacionats amb aspectes d’actualitat o temàtiques que desperten un gran interès: esports, política, sexualitat, alimentació, etc. Però, quants d’aquests mems són en català?

Des de la Plataforma per la Llengua fa temps que detecten una penetració  pràcticament nul·la del català en els mems. Aquests continguts virals, a més de ser una crítica còmica, són grans difusors d’idees i de pensaments, especialment entre la població juvenil.

Amb la voluntat de normalitzar la situació del català en aquests continguts,  la Plataforma per la Llengua ha decidit promoure, conjuntament amb Ycom.cat, la campanya “Mems en català”, que pretén potenciar la llengua catalana en aquesta eina, molt emprada a les xarxes socials i entre els sectors més joves. Des s’avui, des d’ Ycom.cat som els encarregats de dinamitzar, crear i traduir mems en català a través dels canals de Twitter i Instagram. Així mateix, la campanya donarà recursos per a que els usuaris pugui elaborar els seus mems en català de manera fàcil i creativa.

Seguiu els comptes a les xarxes socials i animeu-vos a generar els vostres propis continguts i compartir-los amb l’etiqueta #memsencatalà!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)