TV3 i Catalunya Ràdio, líders a internet

Audiència TV3 i Catalunya Ràdio a Internet
Compartir

TV3 és la cadena de televisió líder a internet a Catalunya i Catalunya Ràdio, la ràdio en català més escoltada de l’estat espanyol segons les dades de Comscore corresponents al passat mes d’octubre.

Per divuitè mes consecutiu, la televisió pública s’ha mantingut en primer lloc, creixent en audiència fins als 2.251.000 d’usuaris únics. A la vegada, TV3 és la cadena líder a Catalunya en consum de vídeo per ordinador a internet.

Pel que fa a la ràdio, la tendència també és a l’alça. Amb 703.000 usuaris únics a Catalunya (un 26% més que al setembre) i 821.000 usuaris únics a Espanya (un 31% més que en el mes anterior), Catalunya Ràdio va marcar a l’octubre la millor audiència del 2018.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, enfortida

 Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va arribar als 2.534.000 usuaris únics i va registrar un abast del 47,7% del conjunt d’internautes a Catalunya. A Espanya, va obtenir 3.191.000 usuaris únics.

Segons informa la mateixa CCMA al seu web, a partir de dades internes, “Polònia“, “Com si fos ahir” i el “TN vespre” són els continguts de TV3 que més visites van sumar durant el mes anterior. Les declaracions indèdites de Jordi Turull al Tribunal supem revel·lades per “El Matí de Catalunya Ràdio“; la secció de Santiago Niño-Becerra al “Revolució 4.0“; i la conversa de Roger Escapa amb l’exconsellera d’Ensenyament Clara Ponsatí a “El suplement” configuren el Top 3 d’àudios més escoltats.

Audiència TV3 i Catalunya Ràdio a InternetFont: CCMA.cat
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)