Xantal Llavina, Premi Dona TIC Divulgadora 2018

Xantal Llavina, Premi Dona TIC Divulgadora 2018
Compartir

La periodista Xantal Llavina ha estat guardonada amb el Premi Dona TIC Divulgadora 2018 per la seva tasca de divulgació en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC. La realitzadora del programa de Catalunya Ràdio Revolució 4.0 va rebre el premi el dijous 20 de desembre en un acte celebrat a l’Auditori de l’Edifici Imagina, de Barcelona, en el marc del 12×12 Congress.

Els Premis Dona TIC, que contemplen set categories, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper cabdal de les dones en l’àmbit tecnològic i esperonar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. Els guardons són una iniciativa del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i de l’associació Tertúlia Digital, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Una veu amb força en la divulgació digital

Xantal Llavina és periodista, emprenedora i directora de formats relacionats amb el món digital. Ha estat presentadora i directora dels programes Autèntics.cat, a ElpuntavuiTV (Premi Zapping 2017), i Directe 4.0, a Ràdio4 de RNE (Premi RAC 2013). El programa Revolució 4.0 va rebre el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017. És autora del llibre Facebook. Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món (Profit Editorial, 2011).

Revolució 4.0, el programa de referència d’emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio, s’emet els diumenges, de 23.05 a 00.00 h.

Després de rebre el guardó, la presentadora agraïa i compartia l’emoció pel reconeixement a la xarxa:

FONT: www.ccma.cat
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: