8 extensions imprescindibles per WordPress

Compartir

El gestor de continguts (CMS) WordPress és un gestor de codi obert. Això facilita que els usuaris creïn un gran número d’extensions per aquest servei. Aquestes extensions –plugins en anglès- et donen funcionalitats diferents per afegir a la teva web. L’any 2012 l’oferta superava els 21.500 plugins, fet que dificulta la cerca del millor plugin per fer el que necesites.

Amb aquesta entrada us explicarem 8 de les extensions més útils si feu servir wordpress:

  1. All in one SEO Pack: Amb això podràs treballar molt millor el SEOSearch Engine Optimization– del teu lloc web, configurar pàgina per pàgina, i modificar el text que es visualitza als motors de cerca.
  2. Google XML Sitemaps: Et genera el mapa web de la teva pàginaautomàticament i l’envia a Google i a Bing. Et donarà millors resultats quan els usuaris et busqui mitjançant aquest buscadors.
  3. Backup WordPress: Imprescindible per evitar sorpreses. Pots programar periòdicament còpies de seguretat en el format que vulguis.
  4. Contact Form 7:  Si busques un formulari de contacte, no busquis més. Aquest és el teu plugin.
  5. qTranslate: És la eina que necesites per tenir el web en diferents idiomes.
  6. Google Analytics Dashboard for WP: Per tenir les millors estadístiques. Cal tenir un usuari a Google Analytics i insertar el codi proporcionat a la capçalera de la web. A la propia web de Google Analytics ho explica molt bé.
  7. Custom login: Voleu modificar la pàgina per fer login al teu web? Amb aquest pluggin pots modificar-la. Malgrat que no és una pàgina molt vista pel usuaris, sempre queda més profesional.
  8. Akismet: Us recomano que l’instaleu. És un bon filtre pels comentaris SPAMers, però no es infalible.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: