11 expositors que no es perdran el BIZBARCELONA 2019

Expositors BIZBARCELONA
Compartir

Els pròxims dies 12 i 13 de junys, el BIZBARCELONA brindarà el millor escenari perquè les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms ofereixin els seus productes o serveix i creïn oportunitats de negoci. A un mes vista, t’avancem alguns dels expositors que ja sabem que no deixaran perdre l’ocasió de reforçar-se i créixer.

Expertus

És un dels grups empresarials del sector serveis més gran d’Espanya i un dels expositors destacats del pròxim BIZBARCELONA. Creada el 1987, la companyia acumula més de 30 anys d’experiència en la creació i gestió d’empreses en múltiples àrees d’activitat. Actualment, aglutina 24 empreses especialitzades en quatre activitats diferents: “Serveis empresarials”, “Cultura, turisme i oci”, “Multiserveis” i “Màrqueting i activació de vendes.

Mapfre

La història de Mapfre es remunta al 1933, amb la nova legislació d’accident de treball a punt d’entrar en vigor. De fet, rere el seu nom s’amaga “Mutualidad de Seguros de la Agrupación de Propietarios de Fincas Rústicas de España”. Els visitants del BIZBARCELONA tindran l’oportunitat de conèixer millor una de les asseguradores de referència del mercat espanyol i compta amb una quota de mercat per sobre de l’11%.

Banc Sabadell

Anant encara més enrere, el 31 de desembre del 1881, naixia Banc Sabadell quan un grup de 127 empresaris i comerciants de Sabadell van voler finançar la indústria local i obtenir condicions més favorables per proveir-la de matèries primes com la llana i el carbó. El grup Banc Sabadell ha tancat el primer trimestre del 2019 amb un benefici net atribuït de 258’3 milions d’euros.

Orange

Mostra de la diversitat sectorial del saló, Orange serà un dels altres expositors del BIZBARCELONA. L’operadora de telecomunicacions, filial de la multinacional francesa amb el mateix nom (antiga France Télécom), pertany a un dels sectors inevitablement més afectats pels trepidants canvis tecnològics de l’última dècada. Actualment, l’empresa brinda els serveis de telefonia fixa, mòbil, internet (fibra i 4G) i televisió a Espanya.

RAL

“Diversitat” és un dels valors que també defèn BIZBARCELONA i el Centre Especial de Treball RAL, empresa que realitza tota la seva activitat amb persones amb discapacitat, també comptarà amb un expositor al saló. Especialitzats en els serveis de Manipulació, Administratius, Manteniment exterior i interior, Auxiliar de producció i altres serveis especialitzats, treballa totes les fases perquè la inserció laboral del col·lectiu sigui possible.

Virtuo

Amb seu a París, Virtuo és una plataforma online que permet reservar el lloguer de cotxes en qualsevol moment del dia. A través de l’app, els usuaris veuen convertit el seu smartphone en una clau virtual amb què poden trobar i desbloquejar el cotxe prèviament reservat. Creada l’any 2015 i ja disponible a ciutats com Niça, Lió, Brussel·les o Londres, l’empresa vol consolidar-se al nostre país i estarà present al BIZBARCELONA amb aquest objectiu.

ICEX

En un saló com el BIZ no podia faltar un expositor com ICEX. L’entitat pública empresarial espanyola s’enfoca a la promoció de la internacionalització de l’economia i de l’empresa d’Espanya i la millora de la seva competitivitat, així com l’atracció i la promoció de les inversions estrangeres a l’Estat. Per a això, ICEX treballa vinculada amb les principals organitzacions empresarials, cambres de comerç i agrupacions sectorials que engloben el teixit empresarial espanyol.

ENISA

Depenem de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa (integrada al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme), Enisa presta suport financer a petites i mitjanes empreses que volen impulsar projectes d’emprenedoria innovadors. Ofereixen una alternativa de finançament que permeti diversificar les fonts a les quals acudir. És a dir, són una opció complementària als teus possibles fonts d’inversió públiques o privades. Podràs trobar el seu expositor al BIZBARCELONA.

CIDE

També exposa CIDE, Xarxes i Telecomunicacions, companyia especialitzada en informàtica i telecomunicacions. Actius des del 1994, ofereixen als seus clients: assessorament tecnològic, servei tècnic i manteniment, solucions amb un alt valor afegit de Software, Sistemes i Telecomunicacions i projectes tècnics d’instal·lacions d’Organismes Oficials.

Brätembier Bierhaus

Un exemple d’èxit per als franquiciats en restauració: Brätembier Bierhaus. La companyia, que ofereix una idea diferent de les cerveseries típiques nacionals reproduint les autèntiques cerveseries alemanyes, és un dels 11 expositors del BIZBARCELONA que destaquem en aquest article. A la seva pàgina web els pots sol·licitar informació per a obrir el teu propi local. Ara també els podràs conèixer al saló.

Rahola i Salomó

I una altra franquícia que ens contagiarà el seu esperit emprenedor és Rahola i Salomó. Ingrid Rahola i Glòria Salomó, nascudes el 1984, són les creadores de Llagurt, la llagurteria líder a nivell català amb un concepte diferencial de producte d’alta qualitat i saludable. Des que van obrir el primer local a Girona el 2010, les dues joves van fer créixer el negoci i van anar obrint locals a diferents ciutats de Catalunya fins arribar a la trentena de botigues – entre pròpies i franquiciades.

Si t’interessa poder conèixer en primera persona aquestes i altres empreses, fes-te ja amb les teves entrades per al BIZBARCELONA

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Bizbarcelona (@bizbarcelona) el

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: