Apple Card: la primera targeta de crèdit d’Apple

apple-card
Compartir

El setembre de 2014, Apple presentava Apple Pay, el seu propi sistema de pagament. Cinc anys més tard, i després de 10.000 milions de transaccions a la seva esquena, la companyia amb seu a Cupertino fa un pas més i llança Apple Card, la seva primera targeta de crèdit. Després d’arribar a un acord amb Mastercard i Goldman Sachs, la companyia liderada per Tim Cook fa un important salt en el món de les finances amb un moviment mitjançant el qual aspira a dinamitar el mercat.

Avantatges de l’Apple Card

Després d’assegurar que l’experiència amb la targeta de crèdit té molt a millorar, la vicepresidenta d’Apple Pay, Jennifer Bailey, presentava Apple Card. Una targeta sense comissions, que podrem sol·licitar des del mateix iPhone i utilitzar-la de forma pràcticament immediata a nivell mundial, que ofereix importants avantatges als usuaris d’Apple en matèria de transparència i privacitat.

Durant la presentació d’aquesta targeta de crèdit, Jennifer Bailey ha demostrat que l’Apple Card arriba per a fer front a les aplicacions que apliquen la tecnologia per a millorar les activitats financeres, popularment conegudes com a Fintech. Després de presentar el producte, la vicepresidenta d’Apple Pay ha demostrat la interfície d’aquesta nova plataforma, que destaca per la seva simplicitat. Una plataforma des de la qual podrem veure els nostres pagaments, quant devem a terceres empreses i quan serà el següent pagament.

“Cada dia et retornarem diners”

Amb l’objectiu que l’usuari pugui accedir a les seves dades de la forma més senzilla possible, des d’Apple canviaran el nom dels conceptes perquè vegis bé d’on prové cada dada. Però no només això. Les despeses s’agruparan per categories. És a dir, podràs veure quants diners et gastes en viatges, en roba o en menjar, per exemple. Tot això per a ajudar l’usuari a estalviar la quantitat més gran de diners possibles.

De fet, cada vegada que usis l’Apple Card per a pagar, rebràs diners. Tot això gràcies al programa Daily Cash, mitjançant el qual rebrem un 2% de tornada cada vegada que comprem qualsevol producte amb la nostra targeta i un 3% en cas que la utilitzem per a comprar productes d’Apple: “Cada dia et retornem diners”.

D’altra banda, la companyia promet que no hi haurà comissions anuals. Ni per pagar tard, ni per pagaments internacionals, ni si et passes del crèdit que tenies assignat. En definitiva, la targeta de crèdit d’Apple arriba per a fer front a les apps de Fintech i ajudar els clients a portar una vida financera més saludable.

Apple Card i la privacitat

En matèria de privacitat, des de la companyia expliquen que ni Apple ni Goldman Sachs tindran accés a la informació de les compres que realitzem amb la targeta de crèdit: “Apple no sap el que compres, quan ho compres i quant pagues per això”. Per tant, tot es guarda en el mateix iPhone i no es puja a cap servidor.

Amb l’objectiu de garantir la tan anhelada privacitat, Apple també ha desenvolupat una targeta de crèdit física de titani. Una targeta que manca de número, codi de seguretat o data de caducitat, que tan sols disposa del logo d’Apple, el xip i el nom del portador. És a dir, una targeta molt més segura que les convencionals, ja que és completament privada i digitalitzada.

Finalment, pel que fa a la disponibilitat d’Apple Card, des de la companyia apunten al fet que arribarà als Estats Units aquest estiu. Per tant, encara caldrà esperar per a poder gaudir d’aquest servei a Espanya, que aspira a ser revolucionari.

Etiquetes: