Conferenciants de categoria al BIZBARCELONA

Bizbarcelona 2019 Speakers
Compartir

El programa de la nova edició del BIZBARCELONA, que tindrà lloc el 12 i 13 de juny al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, va prenent forma. A YCOM.cat, ja podem avançar alguns dels speakers que segur seran un punt d’atracció per als assistents al saló que “posarà els negocis a treballa”.

Josep Coll, fundador i soci de Red Points

Veure com cada dia tancaven cinemes i llibreries i com s’iniciava un nou món en què indústries paral·leles es nodrien i vivien dels continguts dels altres va activar l’impuls emprenedor de Josep Coll. El 2011 va fundar Red Points, una start-up que desenvolupa una tecnologia que permet identificar i automatitzar l’eliminació de falsificacions en línia i pirateria de contingut digital. El 2018 la companyia ha assolit una nova fita obrint una oficina a Nova York.

Josep Coll serà un dels speakers de la nova edició del BIZBARCELONA.

Josep Coll, BIZBARCELONA

Alicia Asín, cofundadora i CEO de Libelium

Alicia Asín és lacofundadora i CEO de Libelium, empresa centrada en el desenvolupament de tecnologies per a les smart cities que opera en 120 països. El 2018 va guanyar el segon premi de dones innovadores de la Comissió Europea per la seva tasca al capdavant de l’empresa. Serà present al BIZBARCELONA per parlar sobre les tendències que venen en l’àmbit de l’IoT (Internet of Things), les Smart Cities i inspirar els assistents compartint la seva experiència personal com a emprenedora.

Pablo Foncillas, expert en innovació empresarial i màrqueting

Entre el llistat de conferenciants del BIZBARCELONA també trobem a en Pablo Foncillas, qui ha ajudat a desenvolupar la comercialització de més de 175 marques en més de 25 països. En la seva carrera professional, s’entrellacen els projectes acadèmics i els empresarials. Actualment, una part important de la seva feina, on investiga i publica, està relacionada amb l’entorn digital. Analitza com aquest enriqueix el procés i els models comercials de les companyies i com impacta en els comptes de resultats de les empreses.

Olga Sanjacinto, BIZBARCELONAOlga San Jacinto, directora de Google Amèrica (2012 – 2018)

Olga San Jacinto ha estat la directora de Google Amèrica des del 2012 fins al 2018. Gràcies a aquesta trajectòria, compta amb una visió privilegiada sobre els avenços tecnològics a 15 anys vista, que suposaran un canvi radical de les ciutats, així com els processos en les empreses a tots els nivells. Serà conferenciant del BIZBARCELONA, on transmetrà de manera dinàmica i des d’un enfoc tant personal com professional la seva experiència.

 

 

 

Aprofita l’oferta “Early Bird” del BIZBARCELONA i fes-te amb les teves entrades amb un 40% de descompte fins el 31 de maig.

Etiquetes: