Compra les teves entrades per al BIZBARCELONA amb un 40% de descompte

Bizbarcelona entrades
Compartir

Les entrades per a la novena edició del BIZBARCELONA ja estan a la venda. El saló tornarà al recinte de Montjuïc – Fira Barcelona els dies 12 i 13 de juny i brindarà de nou un espai a negocis i emprenedors per a connectar entre ells i potenciar-se.

Fins al 31 de maig, les persones que comprin la seva entrada ho faran amb un 40% de descompte. És a dir, cadascuna els costarà 15 euros, 10 euros menys que el preu definitiu una vegada venci l’oferta. Els passis de visitant ja són disponibles des d’aquesta setmana al web oficial del BIZBARCELONA.

Inspiració per a emprendre o fer créixer un negoci

Amb els resultats dels últims anys aconseguits pel BIZBARCELONA, el saló es torna a presentar com el millor escenari per a dinamitzar qualsevol idea o projecte d’empresaris, emprenedors i autònoms. Més de 13.000 persones visitaven el saló l’any 2018, on van poder acostar-se a 90 expositors directes i gaudir d’una completa programació amb un total de 182 conferències.

Enguany, promou el claim Posem els negocis a treballar“ i mostra una evolució de la seva proposta de continguts i serveis, la seva imatge i la seva vinculació amb els valors socials i empresarials de la ciutat de Barcelona, encara més forta.

De fet, aquest 2019, el BIZBARCELONA es reorganitza en tres grans blocs temàtics: Basics, Creixement i Tendències. El primer englobarà les solucions i l’assessorament d’experts en el camp de l’emprenedoria per arrencar projectes empresarials. El segon, Creixement, s’enfocarà en l’acompanyament a les empreses i persones emprenedores en la consecució de recursos que els permetin créixer, internacionalitzar-se, inspirar-se sobre bones pràctiques de responsabilitat social corporativa o ètica empresarial. Finalment, el bloc de Tendències tractarà de mostrar i predir el rumb que prendran els negocis en el futur més proper.

De la mateixa manera, es dedicarà un pes important al sector dels franquiciats amb el Bizfranquicias, l’esdeveniment que suposa una oportunitat excepcional per al networking i per a tractar d’expandir una franquícia arreu del país.

Si tens el teu propi negoci o curiositat per emprendre, no perdis l’oportunitat i aconsegueix la teva entrada al BIZBARCELONA ja.

Etiquetes: