BIZBARCELONA posa a disposició el millor assessorament per als negocis amb #Bizmeetings

Bizbarcelona 2019
Compartir

El BIZBARCELONA 2019 posarà els negocis a treballar… amb les millors eines! Els dies 12 i 13 de juny, de la mà de Barcelona Activa, el saló brindarà l’espai #BizMeetings als i les assistents on podran rebre assesories gratuïtes de 30 minuts amb professionals de diferents àmbits i sectors: Marketing digital, finançament, serveis empresarials, big data & IoT…

L’objectiu és posar en contacte l’experiència i el caràcter emprenedor en el marc del BIZBARCELONA perquè l’empresari tingui accés al coneixement necessari per a iniciar o fer créixer un negoci.

Demana la teva cita al #Bizmeetings

Si ja tens la teva entrada per al BIZBARCELONA i t’interessa accedir a una d’aquestes sessions d’assesoria gratuïtes, només cal que accedeixis a la plataforma d’Assessoraments. Allà, cerca la persona que creguis que pot orientar-te millor: filtra per temàtica, consulta el seu perfil, comprova quina disponibilitat té i organitza una reunió amb ella.

Les assessories es realitzaran el dimecres 12 de juny i el dijous 13 de juny de 10 a 14 h del matí i de 16 a 18 h de la tarda, a la sala BIZMEETINGS. A més, pots complementar la sessió personalitzada d’assessorament incorporant a la teva agenda alguna de les conferències i activitats del programa del BIZBARCELONA. Abans del saló, rebràs un correu electrònic de l’organitzaciño amb la teva agenda personalitzada amb l’itinerari que hagis dissenyat.

Aprofita aquesta oportunitat i posa el teu negoci a treballar amb BIZBARCELONA, del 12 al 13 de juny, a Fira Barcelona Montjuïc.

Etiquetes: