Bonpreu comença a enviar la compra online a casa

Compra online a domicili Bon Preu i Esclat
Compartir

Després de setmanes de proves, el supermercat online de Bon Preu Esclat començarà a enviar a domicili les compres en línia realitzades pels clients, segons ha informat el grup Bon Preu en un comunicat. El servei arrencarà amb els clients de la ciutat de Vic (Osona) per després estendre’l de forma progressiva a poblacions properes com Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta.

Al supermercat online figuren més d’11.500 referències de totes les seccions, amb la mateixa qualitat que a les botigues Bon Preu i Esclat. A més, l’horari del servei a domicili de la compra online serà de 7 a 22 h ininterrompudament, i el client podrà revisar la compra en el mateix moment de rebre-la.

L’import mínim de la compra online és de 35 euros i el cost del servei d’entrega a domicili serà variable en funció de la franja horària i el dia d’entrega. Des de la companyia asseguren que, més endavant, s’oferirà una tarifa plana del servei per fer-lo més competitiu.

Aplicació compra online Bon Preu i Esclat

Més enllà de la novetat de l’entrega a domicili, la companyia continuarà obrint nous punts de recollida arreu del territori, seguint el model de “compra i recull” amb el cotxe iniciat el 2012, que permet fer la compra online i passar-la a recollir.

Es preveu que Bonpreu i Esclat obrin nous punts de recollida de Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i El Vendrell durant el primer semestre del 2019.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: