Booking crearà 100 llocs de treball a Barcelona en els pròxims tres mesos

Booking crearà 100 llocs de treball a Barcelona en els pròxims tres mesos
Compartir

Booking.com té previst crear 100 nous llocs de treball a Barcelona en els propers tres mesos. Es tracta de nous treballadors que se sumaran a la plantilla de 600 persones que actualment treballen a les oficines de l’empresa a la capital catalana.

Així s’ha donat a conèixer en el marc d’una reunió de treball entre la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb directius de la companyia a les seves instal·lacions de Barcelona. Per a la consellera, “aquesta ampliació evidencia com Catalunya s’ha consolidat com un hub que conjuga l’activitat econòmica i la turística per crear més riquesa i llocs de treball”. A més, va destacar que el talent que genera Catalunya és un dels “factors determinants” que situen el païs com “una de les regions més dinàmiques d’Europa en termes de captació d’inversions estrangeres”.

Barcelona, una ciutat “molt atractiva”

De la seva banda, Mireia Prieto, Hotels Regional Manager de Booking.com, assegura que “Barcelona és una ciutat molt atractiva que ha estat durant molt temps una part important de la història de la companyia i estem encantats de continuar creixent la nostra base de treballadors aquí”. “Aquí hi ha un gran nínxol de talent que volem aprofitar i l’expansió de les nostres operacions de servei al client garanteix que podrem continuar oferint nivells de servei cada vegada més eficients i personalitzats per als nostres clients i socis”, subratlla.

Durant la reunió de treball, la consellera va voler posar de manifest la importància del turisme per Catalunya, “que representa el 12% del PIB i dona feina al 13,6% de la població”.

Els nous treballadors de la companyia s’integraran a l’equip d’atenció al client de de Barcelona, la primera ciutat on l’empresa va obrir una oficina fora dels Països Baixos l’any 2004.

Ubicada al districte 22@ de la capital catalana, l’equip de suport al client i al soci ja ofereix serveis en 32 idiomes. L’empresa incorporarà professionals en perfils com gestions d’operacions i en serveis d’atenció al client.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: