Cinc consells per a sobreviure a sopars de grup

Blog ElTenedor
Compartir

Malgrat que l’any compta 365 dies on podríem fer tota mena de plans i veure a tothom, quan s’acosta el Nadal està marcat ja com a tradició celebrar diversos esdeveniments especials – a banda de les dates assenyalades – per a compartir moments amb companys, amics i família. Ha arribat el moment de tancar sopars de feina, reunions amb antics companys d’escola i, fins i tot, trobades extres amb els cosins.

A moltes d’aquestes cites, segurament, diries que no si poguessis; però tothom sap que és difícil escapar-se’n. Per això, ElTenedor ha recollit cinc pràctiques per, com a mínim, sobreviure a elles que aquí et compartim.

La pregunta fonamental: On reservar?

Troba un restaurant que pugui agradar a tothom, amb un menú variat capaç de cobrir la majoria de les preferències. És molt difícil cobrir els gustos de tothom, però triar un lloc amb una àmplia gama d’opcions augmentarà les probabilitats d’èxit. Important: no oblidis preguntar per estils de dieta i al·lèrgies.

Res de temes de conversa polèmics o conflictius.

La finalitat d’aquestes cites és gaudir i passar una bona estona amb la gent que valores. No és el moment de començar una discussió sobre religió, feina o política.

Compte amb les copes! 

Siguis amb qui siguis, controla què beus. Hi ha moltes històries de coses que s’han fet i han tingut penediment l’endemà. Tingues cura també d’allò que comparteixis a les xarxes socials.

Tria un bon lloc a la taula per no perdre’t detall

La teva nit pot anar d’una manera o d’una altra segons el lloc que ocupis a taula. Intenta situar-te cap al centre, així tindràs accés a totes les converses! Si et canses d’una… canvia! Estratègia perfecta!

Una retirada a temps és una victòria segura

Si no fas gaire cas del consell sobre les copes, intenta marxar a temps. Sempre sense agafar el cotxe: evita el ridícul que et pugui provocar fer l’alcohol; però amb seguretat.

On reservar a Barcelona: propostes d’ElTenedor

I ara… on anem? Com apunta el primer consell, el lloc acostuma a ser una de les eleccions més importants a l’hora d’organitzar un dinar o un sopar en aquestes dates. El més important és que el planifiqueu amb anticipació i reserveu un restaurant que s’adapti al màxim al pressupost i les preferències de la majoria.

En el seu blog, ElTenedor ens ha preparat aquest llistat de restaurants a Barcelona ideals per a grups. I tu, tens el teu?

Casa Jordi

Suculent

IMPAR – Hotel Sofia

Xavier Pellicer

Els Pinxus – Urgell

Gastrobar nº 30 Barceloneta

Yakumanka by Gastón Acurio

Spark

Maná 75º

Sánchez Romera

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: