El BIZBARCELONA 2019 posarà els negocis a treballar

BIZBARCELONA 2019
Compartir

En menys de dos mesos, el BIZBARCELONA tornarà a aterrar a Montjuïc per a celebrar la seva novena edició durant el 12 i 13 de juny. Sota el lema “Posem els negocis a treballar“, el saló presenta una evolució de la seva proposta de continguts i serveis, la seva imatge i la seva vinculació amb els valors socials i empresarials de la ciutat de Barcelona, encara més forta.

Amb tot això, BIZBARCELONA afegeix també la novetat de la localització. Aquest any, es trasllada al Palau 8 de la Fira de Barcelona, una ubicació més gran que la darrera, al Palau 1, que permetrà integrar millor tota l’oferta de continguts.

De nou, la fira oferirà un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom on brindarà respostes i inspiració a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. Durant els dos dies, els visitants podran gaudir d’un complet programa amb una àmplia oferta expositiva, continguts, activitats, formacions, assessorament, networking… En definitiva, la millor combinació de recursos públics i privats que els ajudaran a crear o fer créixer els seus negocis.

Tres blocs temàtics

Aquest 2019, l’oferta del BIZBARCELONA es reorganitza en tres grans blocs temàtics. El primer és el Basics, on s’agruparan les solucions i l’assessorament d’experts en el camp de l’emprenedoria per arrencar projectes empresarials. El bloc Creixement acompanya les empreses i els emprenedors per aconseguir recursos per fer créixer el negoci, iniciar un procés d’internacionalització, buscar inspiració sobre bones pràctiques de responsabilitat social corporativa o ètica empresarial. Finalment, el bloc de Tendències mostrarà quin rumb prendran els negocis en un futur no tan llunyà.

Buscant repetir l’èxit del 2018

L’any 2018, el BIZBARCELONA aconseguia superar els 13.000 visitants, una xifra que no va ser l’única destacada. El saló va comptar amb 90 expositors directes, més de 700 assessoraments al BIZEXPORTA, i més de 1.500 contactes en activitats de networking. A més, es van celebrar un total de 182 conferències amb 315 ponents participants que van atraure més de 19.000 assistents.

Comença el compte enrere i escalfa motors revivint l’últim BIZBARCELONA:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: