El primer gamebook en català de Cubus Games

Compartir

Serà una aventura èpica espacial per a dispositius amb iOS o Android i es presentarà en el Mobile World Congress.

La productora catalana de videojocs Cubus Games és autora de títols com Sol Invictus o Heavy Metal Thunder, jocs que tenen nexes en comú, entre ells la llengua (l’anglès) i que empren el format gamebook, un format híbrid en part interactiu com a videojoc i en part de llibre de lectura.

Ara, la mateixa productora aprofitarà el Mobile World Congress per presentar la seva primera creació en català, que no serà cap altra que una versió de Heavy Metal Thunder en la nostra llengua.

Aquest títol fou publicat com a llibre per primer cop als Estats Units el 2011 en format “tria la teva Aventura”, per passar el 2014 per les mans de Cubus, passant a esdevenir un gamebook. Aquest fou reconegut amb un PG Silver Award, assolint nous nivells de storytelling immersiu i ubicant Cubus Games al Top 4 mundial de creadors d’aquest gènere.

Heavy Metal Thunder transporta els seus lectors-jugadors al bell mig d’una aferrissada lluita contra alienígenes invasors, requerint decisions difícils alhora que excitants, en unes situacions i escenaris molt crus. A mesura que la narrativa creix, s’expandeix i es recargola.

Una invasió alienígena del Sistema Solar ha deixat la humanitat a punt de l’extinció, i els jugadors agafen el rol de l’únic soldat que pot canviar el curs de la guerra. Tot això està enriquit amb art digital explosiu de primera qualitat, atmosfera sonora envoltant, i mecàniques de joc devastadores.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: