El videoclip que fa furor a la Xarxa

Un fotograma del videoclip
Compartir

Gravat en temps real, mostra a dos personatges perseguint-se a través de diversos dispositius Apple, en els quals interactuen amb icones i altres elements.

El grup musical ucraïnès Brunettes shoot Blondes presentava, a mitjans del mes passat, el videoclip d’un dels seus darrers temes, Knock knock, la onomatopeia que empren els anglosaxons per representar com es truca a una porta amb la mà tenint el puny tancat.

El vídeo és una autèntica delícia tech, que s’ha filmat emprant diversos dispositius d’Apple. Però, abans de continuar comentant-lo, millor li donem un cop d’ull:

El metratge es composa de diverses animacions, una o més per a cada dispositiu, que s’executen a un temps programat a partir del “tret de sortida” inicial.

A més, està filmat en temps real, ja que veiem als qui participen de la filmació moure els iPhones i iPads a les seves posicions a mesura que avança el vídeo. Això ha hagut de requerir, sense cap mena de dubte, unes quantes hores de preparació i entrenament.

Una petita joia, com he dit, que ens demostra que la tecnologia no està renyida amb l’art, sinó més aviat al contrari, es pot erigir en un vehicle per a aquest.

Guillem Alsina
Etiquetes: