Els 5 accessoris imprescindibles per al fotògraf d’estiu

Fotografia de Paul Reynolds a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Bosses, straps, i kits de selfie, els imprescindibles per a Smile, la marca de complements per a dispositius electrònics.

Imatge de portada de Paul Reynolds a Flickr sota llicència Creative Commons

Qualsevol moment és bo per treure la càmera de fotos (o emprar la que tenim al mòbil) i immortalitzar aquell moment que ens sembla especial.

Però amb l’arribada de l’estiu, les vacances, les escapades de cap de setmana, el dia que s’allarga, les festes, la platja,… les oportunitats i les excuses (calen?) per fer una foto es multipliquen.

I fer una foto és fàcil, però fer una bona foto i, sobretot, estar preparat per totes les contingències que ens puguin sorgir per fer bones fotos ja és més difícil.

És per això que Smile, marca de complements per a càmeres, ens fa una llista dels cinc complements dels quals no ens podem separar aquest estiu per estar coberts en totes les situacions en les quals hàgim de fer alguna foto:

Bossa

Portar la teva càmera de fotos protegida adequadament de les altes temperatures i d’aquelles tempestes d’estiu que es desencadenen a vegades, és essencial per evitar que pateixi alguna mena de desperfecte. Actualment, al mercat hi ha alguns models amb un disseny innovador que inclouen unes butxaques intercanviables o un accessori d’accés ràpid a la càmera, com ara les bosses 70s, MOD i PIN UP de la marca Smile.

bossa

Objectiu

Un cop hem comprat la nostra càmera fotogràfica, ens hem de plantejar quin objectiu volem adquirir en funció de les imatges que ens agradaria capturar. A través de les instantànies que anem prenent durant els primers dies, ens decantarem per un o altre. Les fundes protectores d’objectiu Lens Pouch poden ser una bona opció a l’hora d’escollir aquest tipus d’accessori, per la seva alta capacitat protectora.

Straps

És un altre dels complements de la càmera rèflex amb el qual podem fer-nos visibles i diferenciar-nos. Desconegudes per a molts, aquestes corretges poden fer que marquem tendència durant l’estiu. Els models PIN UP, Lolita, Indie o La Nuit de Smile poden ser una bona opció a l’hora d’escollir aquests accessoris per la seva innovació colorista en el disseny.

straps

Funda

Protegir la teva càmera de fotos és essencial per no haver-te de preocupar de forma innecessària en cas de pluja o de condicions meteorològiques que puguin fer-la malbé. Smile disposa del model I’m casual que protegeix perfectament i, a més, és lleugera i resistent.

funda

Kit de selfies

Per als qui prefereixin fer les fotografies a través del seu telèfon intel·ligent, els kits de selfie són una solució perfecta. Els equips de Smile, per exemple, estan formats per un trípode adaptable a qualsevol terreny i posició; el selfie stick d’alumini compacte i resistent a totes les situacions; un adaptador universal per a smartphones, un disparador a distància amb una cobertura de fins a 10 metres, un cargol de subjecció per la teva càmera sport, i una bossa de transport per dur tots els elements.

kit_selfies

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: