Els jocs d’Android ja permeten gravar partides

Compartir

De moment l’opció estarà disponible als EUA i el Regne Unit, arribant al llarg dels propers dies a altres països.

Cada dia es consumeixen més minuts de vídeo a YouTube de gameplays, partides de videojocs gravades. Els qui pengen els vídeos ho fan tant amb un ànim didàctic (d’ensenyar com és el joc o explicar com s’hi juga o alguns trucs per treure’n més suc) i també lúdic, perquè els agrada. Google estima en prop de 155.000 milions de minuts mensuals els que els internautes consumeixen a YouTube en aquest tipus de continguts.

Aprofitant aquesta circumstància i probablement també per potenciar el gaming a la plataforma Android, Google va començar ahir el desplegament d’una nova opció de gravació de partides en els videojocs que ofereix a través de Google Play Games.

GPlay_GameplayRecording_v06_whitewithtext

Aquesta nova opció ens permetrà posar a gravar la partida abans de començar-la, compartint-la posteriorment a YouTube per a què la vegin els nostres amics i coneguts, els companys de joc, o qualsevol internauta.

La qualitat de la gravació por ser de 720 píxels o de 480, per adaptar el rendiment de l’eina de gravació als telèfons mòbils més o menys potents, i per a què no suposi un llast en el rendimient del videojoc.

De moment, i com acostuma a passar en totes les opcions que es despleguen de manera paulatina, la gravació de jocs es troba disponible per als mercats nord-americà i britànic, i s’anirà estenent a la resta dels països en els quals hi té presència la botiga virtual de jocs de Google al llarg dels propers dies.

Els jocs d’Android ja permeten gravar partides
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: