Els jocs d’Android ja permeten gravar partides

Compartir

De moment l’opció estarà disponible als EUA i el Regne Unit, arribant al llarg dels propers dies a altres països.

Cada dia es consumeixen més minuts de vídeo a YouTube de gameplays, partides de videojocs gravades. Els qui pengen els vídeos ho fan tant amb un ànim didàctic (d’ensenyar com és el joc o explicar com s’hi juga o alguns trucs per treure’n més suc) i també lúdic, perquè els agrada. Google estima en prop de 155.000 milions de minuts mensuals els que els internautes consumeixen a YouTube en aquest tipus de continguts.

Aprofitant aquesta circumstància i probablement també per potenciar el gaming a la plataforma Android, Google va començar ahir el desplegament d’una nova opció de gravació de partides en els videojocs que ofereix a través de Google Play Games.

GPlay_GameplayRecording_v06_whitewithtext

Aquesta nova opció ens permetrà posar a gravar la partida abans de començar-la, compartint-la posteriorment a YouTube per a què la vegin els nostres amics i coneguts, els companys de joc, o qualsevol internauta.

La qualitat de la gravació por ser de 720 píxels o de 480, per adaptar el rendiment de l’eina de gravació als telèfons mòbils més o menys potents, i per a què no suposi un llast en el rendimient del videojoc.

De moment, i com acostuma a passar en totes les opcions que es despleguen de manera paulatina, la gravació de jocs es troba disponible per als mercats nord-americà i britànic, i s’anirà estenent a la resta dels països en els quals hi té presència la botiga virtual de jocs de Google al llarg dels propers dies.

Guillem Alsina
Etiquetes: