I els supermercats preferits pels consumidors són…

Supermercats
Compartir

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat una enquesta en què es reflecteix com el comerç tradicional segueix perdent pistonada, encara que segueix sent el preferit per a comprar productes frescos. En ella, també es posa manifest que, a més, els supermercats tradicionals guanyen clients a costa dels hipermercats.

Segons l’informe, Bonpreu és el que inspira una major satisfacció entre els clients en la categoria de supermercats, Hipercor en la d’hipermercats i Aldi en botigues descompte, mentre que Carrefour Market, La Plaza de Día, Simply i Supersol són els pitjor valorats.

El Supermercat El Corte Ingés i Hipercor són els que millor puntuació han rebut pel que fa a sortit i qualitat, seguits de Carrefour i Alcampo. A la cua s’hi han quedat les cadenes del grup Dia, Supersol i Covirán. Mentrestant, pel que fa a comoditat i amplitud guanya E. Leclerc, però Supercor i Bonpreu també estan ben valorades. En aquest terreny, les pitjor valorades són BM, Covirán, Carrefour Market, Condis i Alcampo Supermercat.

Les cadenes millor valorades pel que fa a les ofertes i els preus són Lidl i Dia, seguides d’E. Leclerc i Más y Más, mentre que les més val puntuades han estat les del grup El Corte Inglés, Carrefour Market, Condis i Froiz. Els consumidors, d’altra banda, prefereixen Condis, Aldi i Mercadona per la seva atenció al públic i consideren que els que més descuiden aquest aspecte són E. Leclerc, Carrefour Market, Alcampo i Ahorramás.

Tot i això, per als productes frescos, el comerç traidicional continua sent el preferit dels consumidors, mentre que han perdut pistonada en el terreny de l’alimentació envasada, que cau del 8,2% el 2014 al 3,6% el 2018.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: